Termékek kémia labor pohár (3)

A szilikon fiziológiai jellemzői - Szilikon

A szilikon fiziológiai jellemzői - Szilikon

The usage of silicone in pharmaceutics and food industry is regulated by each country standards.
Enzim - SÜTŐENZIM, TEJENZIM

Enzim - SÜTŐENZIM, TEJENZIM

BACKENZYME: Amylasen EC 3.2.1.1 Cellulasen EC 3.2.1.4 Glukose-Oxidase Lipasen EC 3.1.1.3 Lipoxygenase Protease EC 3.4.21.112 Transglutaminase MILCHENZYME Chymosin EC 3.4.23.4 Laktase EC 3.2.1.23. Pepsin EC 3.4.23.1 Lipasen EC 3.1.1.3
Enzimek - PÉKSÉGI ENZIMEK, TEJ ENZIMEK

Enzimek - PÉKSÉGI ENZIMEK, TEJ ENZIMEK

ENZYMES LAITIÈRES: Chymosine EC 3.4.23.4 Lactase EC 3.4.23.1 Lipases EC 3.1.1.3 Pepsine EC 3.4.23.1 ENZYMES DE BOULANGERIE Amylases EC 3.2.1.1 Cellulases EC 3.2.1.4 Glucose oxydase Lipases EC 3.1.1.3 Lipoxygénase Protéase EC 3.4.21.112 Transglutaminase